Home

Nieuws 8 reacties

Gemeente Putten verleende nog snel vergunning aan een nertsenhouder

Putten - Het college van burgemeester en wethouders van de Gelderse gemeente Putten heeft onlangs met spoed een vergunning verleend voor een nieuwe nertsenhouderij in de gemeente. Dat gebeurde een week voordat de wet in werking trad die de nertsenhouderij verbiedt in Nederland.

De stichting voor Natuur- en Milieubescherming Putten komt tegen de handelwijze van het college in het geweer en wil de verleende vergunning aanvechten bij de rechter.


Laatste reacties

 • aqwzsx12

  en waar moet mijn vriendin dan haar duurzame bontmantel kopen volgend jaar? toch niet van chinese met pesticiden en ander brol vervuilde jassen! laat die beestjes hier maar gekweekt worden , de vraag zwengelt aan, Maxima wil er nu ook eentje.

 • CanBoerinnetje1

  Ja en hoe denk je dan dat ze in NL worden gedood? Zeker niet zo diervriendelijk als de mensen denken hoor.

 • Martijnmiddel

  als je ze hier niet kweekt gebeurt het in het buitenland wel, en daar gaat het zeker niet diervriendelijker als in nederland

 • jordi 1455

  Mensen worden nog wel eens op een nog gruwlijke wijze vermoord de 2e wereld oorlog is een voorbeeld daar werden mensen van de trap gegooid en moesten zuur inslikken en dan heb ik het nog niet gehad over de gebroeders de wit die werden gelyncht CanBoerinnetje1.

 • harm59

  Nertsen worden helemaal niet gruwelijk vermoord. Heb deze winter nog bij een nertsenboer gewerkt en het enigste wat we doen is die dieren vangen met handschoenen, door een klepje drukken en voila ze is vergast.

 • jordi 1455

  harm59 of kort gezegd snel en pijnloos.

 • Martijnmiddel

  jordi 1455 sommige willen dat nu eenmaal niet zien

 • Elevage

  diervriendelijk diervriendelijk dat is onderhand het enige wat je nog hoort hier...
  Als je zo nodig diervriendelijk wilt zijn ga je naar een asiel en neem je daar een hond of een kat die er al maanden zit omdat baas geen zin had om te betalen voor vakantie-opvang en hem dus maar ergens heeft vastgebonden.
  Dan ben je diervriendelijk, maar niet gaan mekkeren als er gewoon eerlijk gewerkt wordt in een bedrijf. Zo gauw een sector de grens over gaat kun je er zeker van zijn dat het niet meer diervriendelijk is en volgens alle regeltjes die we hier in Nederland opgelegd kijgen. Buiten de grenzen is alles toegestaan, en zo lang de klant vraagt wordt er geproduceerd.
  Dus hou op met dat diervriendelijk!

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.