Home

Nieuws

Wakker Dier opnieuw in race voor NRC Charity Award

Amsterdam - De plofkipadvertentie van actiegroep Wakker Dier is genomineerd voor de NRC Charity Award.

De NRC Charity Awards zijn in het leven geroepen op initiatief van NRC Media en bedoeld om ‘charitatief Nederland’ te ondersteunen bij het bereiken van hun doelgroep. Het is de bedoeling om deze challenge jaarlijks te laten terugkeren.
Er zijn twee awards te winnen, een publieksprijs en een vakjurypijs. Deze worden verzilverd in de vorm van advertentieruimte in de NRC next en/of NRC Handelsblad. Beide prijzen vertegenwoordigen een waarde van maximaal 300.000 euro.
Vorig jaar ontving Wakker Dier de publieksprijs voor haar advertentie over de evolutie van de kiloknaller. De vakjuryprijs ging toen naar het Reumafonds.
Andere dieren/natuurorganisaties die dit jaar zijn genomineerd zijn onder andere Dierenasiel Gorinchem, de Bijenstichting, Wereld Natuur Fonds, Vogelbescherming Nederland, Alertis (organisatie voor beer- en natuurbescherming) en Stichting Dierenhulp.

Of registreer je om te kunnen reageren.