Home

Nieuws 773 x bekeken 8 reacties

Thieme wint publieksprijs beste webpoliticus

Den Haag- Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren is door het publiek verkozen tot beste webpoliticus van 2012. Door de jury werd Linda Voortman (SP) gekozen tot beste webpoliticus van 2012.

Afgezien van de prijswinnaars was de jury niet onder de indruk van de online activiteiten van politici. "Velen laten kansen liggen". aldus de jury.

Laatste reacties

 • AD AKKERMANS

  zO BESTE WEBCAMGIRL

 • Elevage

  als het nou maar gewoon alleen op het web blijft , mag ze van mij best de beste zijn.

 • tessa2010

  Gefeliciteerd Marianne,kunnen anderen nog veel van jou leren!!!

 • bankivahoen

  Wat dan tessa2010@ ? Dat ze lid is van de 7e dag adventisten,of dat haar man een veagaslager is die profiteerd van het beleid dat door haar ega ingevoerd is?
  Verklaar je nader!

 • tessa2010

  bankivahoen,ik bedoel dat Marianne netjes blijft in taal en antwoord,dat kun je van andere lijsttrekkers niet zeggen,ze maken elkaar uit voor leugenaaars! Bovendien heeft het priveleven van Marianne niets met politiek te maken,dat is een vrijheid waar ieder mens recht op heeft!!! Haar man profiteert van het beleid,maar dat doet toch de hele Nederlandse lanbouw??? Als er nu al tekenen zijn dat melkveehouders de bedrijfstoeslagen eerder moeten ontvangen om de mais te kunnen betalen is er goed wat mis!!! Het is tijd voor verandering,weg met die subsidies en eerlijke prijzen voor de producenten(boeren)!!! Ik stem geen PvdD,maar respecteer Marianne wel(iets wat blijkbaar ook al niet meer mag)!!!

 • bankivahoen

  Tessa2010 @ ,over 1 ding zijn we het eens en dat is dat alle landbouwsubsidie moet verdwijnen.Al gaat het dan alleen over de rundvee en akkerbouwsector,de rest krijgt geen directe steun.Trouwens ik respecteer WEL dat jij Thieme respecteerd,alleen begrijpen doe ik het niet!

 • HvdR

  tessa2010, 'Het is tijd voor verandering,weg met die subsidies en eerlijke prijzen voor de producenten(boeren)!!!' Wow, dat maakt indruk!

 • tessa2010

  bankivahoen,bedankt voor je reactie! Er is een gezegde: WIJSHEID KOMT MET DE JAREN! Laten we hopen dat het Marianne ook overkomt!

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.