Home

Nieuws

Meststoffengigant OCI Nitrogen sluit overeenkomst met Spaans DF

Madrid - Het Nederlandse OCI Nitrogen en Delso Fertilizer Group (DF Grupo) in Madrid zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de invoer van OCI Nitrogen-meststoffen voor Spanje en Portugal.

De eerste schepen met Granular Ureum komen deze maand in de havens van Pasajes, Sevilla, Tarragona, Sagunto en Setubal aan. NIC levert als importeur aan DF Grupo bedrijven, maar ook aan andere distributeurs in de Iberische markt.

Renso Zwiers, CEO van het wereldwijd opererende OCI Nitrogen: "Met deze stap laten wij zien hoe belangrijk wij de  Spaanse en Portugese markt vinden voor de levering van Granulaire ureum en andere minerale meststoffen. Het past in onze strategie om een wereldwijd distributienetwerk voor stikstofhoudende meststoffen op te bouwen door middel van samenwerking met plaatselijke distributeurs."

Of registreer je om te kunnen reageren.