Home

Nieuws 1 reactie

Man bergt mortiergranaat netjes op

Rijswijk - Op een weiland bij het Brabantse Sint-Oedenrode vond de eigenaar van het terrein zaterdag een mortiergranaat. De man pakte het voorwerp op en legde het voorzichtig in een betonnen bak op zijn erf.

De politie noemde dat zondag niet heel verstandig, maar het projectiel lijkt er veilig te liggen, zei een woordvoerder.

De mortiergranaat is afgedekt. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) komt deze week langs om de granaat te laten ontploffen. Veel haast is er niet bij, want het ding ligt er dus tamelijk veilig.

Eén reactie

  • old man jose

    Het is maar goed dat de politie niet overal verstand van heeft, ik heb eens een granaat gevonden en belde daarover de politie. Dan zegt meneer de agent kom het projectiel maar even naar het bureau brengen, de wijsneus. In een metalen gronddumper zeker.

Of registreer je om te kunnen reageren.