Home

Nieuws 4 reacties

Landbouw niet op agenda van PVV

Den Haag - Geen van de vijftien PVV-Kamerleden gaat zich de komende periode bezighouden met landbouw en natuur. Dat blijkt uit de donderdag bekendgemaakte portefeuilleverdeling van de nieuwe fractie.

Het is opmerkelijk dat landbouw bij niemand is ondergebracht; de PVV profileert zich vaak als een ondernemerspartij. Ook het ontbreken van natuur is opvallend aangezien in het verkiezingsprogramma warme woorden over dit onderwerp staan.

Dit betekent overigens niet dat de partij nooit een Kamerlid naar de vaste Kamercommissie voor landbouw zal afvaardigen. Dion Graus, geestelijk vader van de dierenpolitie, voert namelijk opnieuw het woord over dierenwelzijn. Nieuwkomer Machiel de Graaf wordt de milieuspecialist van de PVV.

Laatste reacties

 • Flyinghollander

  Snap toch echt niet waarom ze deze kerel houden. Krijg echt de kriebels van hem.

 • J@gertje

  Ook de inhoud van de PVV holt hard achteruit.

  @Flyinghollander,
  Je bent niet de enige die de kriebels krijgt van Dion Graus.
  Zelfs Geert Wilders krijgt de kriebels van hem.

 • Mozes

  Laten we blij zijn dat de PVV zich niet met landbouw bezig houdt.

 • politiek

  Inderdaad , als men zich met landbouw bezighoud moet men het ook serieus en goed doen. Helemaal niet erg en misschien ook wel sportief van de PVV. Wil je naar een duurzame landbouw in Nederland voor zowel de boer als burger als dier dan kun je dat het het beste doen met partijen die er zich ook intensief in verdiepen. Mijn inziens zijn dat de partijen SGP (boer) als PvdD ( dier ) als de VVD ( maatschappij) Dit omdat er ook nog verdiend moet worden om het systeem een solide basis te geven wat zonder meer mogelijk is. Zijn deze 3 partijen het samen eens , dan geloof ik niet dat er partijen zijn die dit zullen dwarszitten.

Of registreer je om te kunnen reageren.