Home

Nieuws 4 reacties

Drie doden bij ongeval mesttank in Noord-Ierland

Hillsborough – Twee broers van 30 en 22 en hun 52-jarige vader zijn gisteravond om het leven gekomen nadat ze in een mesttank waren gevallen op een boerderij in het Noord-Ierse Hillsborough.

Een vrouw, naar wordt aangenomen een zuster, is herstellend in het ziekenhuis. Twee van de mannen zijn ter plaatse overleden nadat de brandweer ze bewusteloos uit de tank had gehaald, de derde overleed op weg naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de omstandigheden.

Het ongeval heeft veel ophef veroorzaakt omdat de jongste broer speelde in het Noord-Ierse nationale rugby-team.  Ook de Ulster Farmers Union heeft de nabestaanden haar medeleven betoond. "Dit nieuws is een schok voor de hele boerengemeenschap," aldus de UFU.

Laatste reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.