Home

Nieuws 1 reactie

Biovergister Heeten maakt waarschijnlijk doorstart

Deventer - De kans is groot dat de biovergister in Heeten alsnog in zijn geheel ondershands wordt verkocht en dat de installatie een doorstart kan maken onder een nieuwe eigenaar. Dat zegt curator Steven van den Berg van Schoemaker advocaten in Deventer.

Van den Berg handelt het faillissement van Bemec Salland BV af. Van den Berg hoopt begin volgende week de onderhandelingen met de overnamepartijen af te kunnen ronden. Hij wil nog niets zeggen over de partijen waarmee hij in onderhandeling is. Wel geeft hij aan dat ook de provincie Overijssel bij de onderhandelingen is betrokken.

Tot nog toe staat er een veiling van de installatie gepland voor volgende week woensdag. Als de lopende onderhandelingen met de overnamepartij tot een goed einde komen zal de veiling worden afgeblazen.

Eén reactie

  • martensDLD

    net als hier in Dld 1e Gaat kapot,2e probeert het en de 3 de gaat geld verdienen,wat een bende,gelijk alle subsiedies eraf en dan kijken wie er rendabel werken kan met een vergister,dan staan ze over 3 maand allemaal stil!

Of registreer je om te kunnen reageren.