Home

Nieuws 2 reacties

BASF investeert fors in productiecapaciteit fungiciden

Limburgerhof - BASF steekt ruim 200 miljoen euro in de uitbreiding van de productiecapaciteit voor schimmelbestrijdingsmiddelen, waaronder F500 en Xemium.

 

De investering wordt gedaan in de fabrieken in de Duitse plaatsen Ludwigshafen en Schwarzheide en in Sparks in Georgia in de VS. Volgens de dinsdag door het concern naar buiten gebrachte mededeling is het de grootste investering in de fungicideproductie sinds vele jaren en is deze noodzakelijk vanwege de sterk gegroeide vraag. Het eind van de groei is bovendien niet in zicht, aldus BASF.

Laatste reacties

  • Boertje-M-sob Henak

    EN ZO GAAT DE HELE WERELD NAAR DE KLOTE. door deze vieze nazi bedrijven

  • B bob

    Klopt Boertje , deze bedrijven maken met hun smerige middelen het gewas alleen maar zwakker en kunnen daardoor steesd meer geld verdienen door nog schadelijkere middelen te maken die steeds duurder worden. Schadelijke Schimmels moet je overgens niet bestrijden maar voorkomen met een weerbare bodem met nutige schimmels en bacterieen !

Of registreer je om te kunnen reageren.