Home

Nieuws 2 reacties

50 schapen nabij Nijmegen gestolen

Nijmegen - Vlakbij Nijmegen zijn donderdagnacht 50 schapen uit weilanden gestolen. Dat meldt een woordvoerder van LTO Noord, die niet direct de identiteit van de schapenhouder kan vrijgeven. De politie bevestigt dat schapen zijn ontvreemd, maar kan over eventuele daders nog niets zeggen in kader van het onderzoek.

Schapendiefstallen komen regelmatig voor. Zo werden in juli 63 schapen gestolen uit weilanden in het Brabantse Linden en werden onlangs 250 schapen gestolen in de Gelderse plaats Ammerzoden. De boer in Ammerzoden, Jos Verhulst, biedt mensen die een goede tip hebben over waar de schapen naartoe zijn gebracht een beloning van 5.000 euro. LTO Noord roept boeren op nog meer maatregelen tegen diefstal te treffen.

Laatste reacties

  • Willem1962

    Word het niet eens tijd voor waakhonden in de kuddes????? Dit begint belachelijke vormen aan te nemen in mijn ogen.

  • Mulders

    Ik wil niet discrimineren maar waakhonden werken ook goed tegen een anders soort volk

Of registreer je om te kunnen reageren.