Home

Nieuws 640 x bekeken

3,4 miljoen beschikbaar voor MKB-ers in agrifoodsector

MKB-ers in de agrifoodsector kunnen vanaf woensdag projectvoorstellen indienen voor haalbaarheidsprojecten en innovatieprojecten. Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie heeft hiervoor aan de Topsector Agri&Food 3,4 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Van primaire producenten tot en met verwerkers, iedereen mag tot en met 19 oktober 17.00 uur met voorstellen komen. Voor MKB-innovatieprojecten is drie miljoen beschikbaar. Twee of meer MKB-ers kunnen samen met een kennisinstelling van hun keuze een industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling deels gefinancieerd krijgen. Ook staat er nog 400.000 euro ter beschikking van MKB-ers voor haalbaarheidsprojecten en of –studies, waarvan 50.000 euro per project.

Of registreer je om te kunnen reageren.