Home

Nieuws 5 reacties

Van Bakel Onroerend Goed failliet

Roermond - De rechtbank in Roermond heeft het faillissement uitgesproken over Van Bakel Onroerend Goed BV.

Jurist Wim Eikendal is aangesteld als curator bij het bedrijf in Vredepeel, dat volgens de gegevens van de kamer van Koophandel is gevestigd in Wauseon, Ohio (VS).

Van Bakel Onroerend Goed was in de Verenigde Staten actief als exploitant van melkveebedrijven. In de Verenigde Staten verkeren aan Van Bakel gelieerde bedrijven al langer in financiële problemen. De melkveebedrijven van Vreba Hoff zijn in de loop van 2010 overgedragen aan de Rabobank.

Het bedrijf Vrebadairy is een dochter van Van Bakel Onroerend Goed. Het bedrijf is in handen van Van Bakel Beheer BV, waarvan alle aandelen in het bezit zijn van Willy van Bakel. In Nederland liepen ook juridische procedures tegen Van Bakel Onroerend Goed, ondermeer omdat het bedrijf in gebreke was gebleven bij de levering van melkquotum.

Laatste reacties

 • bertes

  grote bedrijven worden altijd gesteund door de overheid.
  en de kleine boer wordt de nek om gedraaid.
  het had ook anders kunnen zijn. de vele miljoenen aan de kleine boer.

 • Mels

  Wat bedoel je adel,hier is gewoon sprake van een faillisement door mismanagement en grootheidswaanzin met zelfoverschatting.

 • harrie weusthuis

  Zo dat ruimt mooi op met die groot doeners.
  Wie is de volgende??

 • drikhend

  Voor degene die iets tegoed heeft weet eigenlijk allang dat hij of zij niets zal beuren . En nu weet iedereen dat er niets te halen valt . Eigenlijk verandert er niets . Of het moet zijn dat WB nu op een handige manier van zijn schulden afkomt . En straks de lachende derde is . Je weet het maar nooit hoe het schip de wal keert . Ik sta nergens meer versteld van . De veranderingen van eigenaar van gronden in de peel in begin 2011 zeggen al genoeg .

 • k.schurer

  O K

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.