Home

Nieuws laatste update:31 okt 2012

Nieuwe netwerken professionaliseren multifunctionele landbouw

’s-Hertogenbosch – In 2013 worden acht nieuwe netwerkprojecten multifunctioneel ondernemen opgestart. Ondernemers kunnen zich aanmelden tot 1 oktober 2012.

Vanaf heden kunnen groepen ondernemers zich aanmelden voor het project ‘Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap’. De geselecteerde netwerken gaan een jaar aan de slag met vraagstukken die relevant zijn voor het eigen bedrijf en de sector.

Ondernemers met minimaal twee jaar ervaring die zich verder willen ontwikkelen en professionaliseren, kunnen zich aanmelden. Alle multifunctionele sectoren komen aan bod: van zorglandbouw, plattelandstoerisme, agrarisch natuurbeheer, boerderijeducatie en agrarische kinderopvang tot boerderijwinkels en de verkoop van streekproducten.

Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap is een communicatieproject in opdracht van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie. De uitvoering is in handen van Arvalis, Projecten LTO Noord, ZLTO en Wageningen UR in samenwerking met andere partijen voor specifieke kennis en expertise. Aanmelden kan bij ZLTO of Arvalis.

Of registreer je om te kunnen reageren.