Home

Nieuws 4 reacties

Nederland is kouder dan het KNMI meet

Wageningen - De temperatuurmeting van het KNMI moet opnieuw worden geijkt. De metingen hebben meer last van de omliggende bebouwing dan tot nu toe is verondersteld. Daardoor is de KNMI-temperatuur gemiddeld 0,3 graad te hoog. Dat zeggen Wageningse onderzoekers.


Laatste reacties

 • bankivahoen

  Toeval?? Nee natuurlijk niet,het komt het KNMI veel beter uit als de global warming met cijfers te onderbouwen is. Er is nu eenmaal veel subsidie te halen als er zgn een rampspoed nadert.Manipulatie ,of noemen we het maar anders!!!!!

 • helvo2

  helemaal mee eens

 • Hans Sudfryslan

  We weten toch wel dat er een tuin- ,dorps - stads effect is en dat ,dat warmer is dan het openveld .

 • agratax2

  Hoe meer asfat hoe heter het wordt. Zwart neemt toch warmte op en houdt het vast? Maar daar komt de stijging van de temperatuur niet van, want dan lag de schuld bij de verstedelijking beter de schuld van de opwarming bij de boer leggen. Dat is maar een klein groepje. Maar nu komt de aap uit de mouw, het platteland is koeler dan de stad, ondanks alle methaangassen van de herkauwers en andere vieze gassen.

Of registreer je om te kunnen reageren.