Home

Nieuws 1 reactie

Mona Keijzer krijgt eigen bloem

Lisse- Lijsttrekker van het CDA werd ze niet, maar politica Mona Keijzer heeft tijdens haar campagne wel iets gerealiseerd wat lijsttrekker Sybrand van Haersma Buma nog niet is gelukt.

Keijzer krijgt een eigen bloem. Bollenkweker Arie Koot uit Voorhout heeft zijn nieuw gekweekte oranje Dahlia naar de politica vernoemd. Keijzer zal donderdag in Lisse de Dahia Mona Keijer officieel dopen door de bloem met champagne te overgieten.

Eén reactie

  • anton1937

    Mona is een bloem in de politiek, zij verdient ook een echte bloem. Terecht heeft bloemenkweker Arie Koot een oranje dahlia voor haar gekweekt. Mona is een ster in de politiek, zij wordt ongetwijfeld in de toekomst de eerste vrouwelijke premier van Nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.