Home

Nieuws 498 x bekeken 1 reactie

Invoering PAS vergt nog veel werk

Den Haag - Staatssecretaris Bleker van ELI blijft positief over de ontwikkelingsruimte voor bedrijven rond Natura 2000-gebieden die moet ontstaan via de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS).

Bleker zegt dat in een Kamerbrief over een advies van de commissie Milieu-effectrapportage.

De commissie heeft wel aarzelingen bij het toekennen van ontwikkelingsruimte aan bedrijven voordat natuurherstel is ingezet. Bleker erkent met de commissie dat er nog veel werk moet worden verzet, maar ziet op basis van de eerder dit jaar gelanceerde PAS wel mogelijkheden voor bedrijven om te ontwikkelen. Begin oktober gaat de staatssecretaris in overleg met de provincies en Unie van Waterschappen over financiën en ontwikkelingsruimte en worden er afspraken gemaakt over het verdere proces van de PAS.

Eén reactie

  • B bob

    Wanneer hebben die flapdrollen daar in den haag door det de regering gevallen is ? Ze hebben geen recht van spreken meer en ze kramen in verband met de verkiezingen die komen de grootste onzin uit . Het vijf partijen accoord breken ze momenteel al af omdat het stemmen en leden kost .

Of registreer je om te kunnen reageren.