Home

Nieuws 1 reactie

Franse boer rijdt rivaal dood met trekker

Couvertpuis – Een 50-jarige Franse boer heeft de nieuwe partner van zijn echtgenote opzettelijk met zijn trekker dood gereden. Dat gebeurde na een korte achtervolging op het land van de boer in Couvertpuis in de buurt van Nancy.

Het slachtoffer, een slager uit de buurt, probeerde eerst met zijn bestelwagentje aan de tractor te ontkomen maar werd uiteindelijk verpletterd toen hij lopend trachtte te vluchten. Pogingen van de echtgenote om de zwaar gewonde man te redden mochten geen baat meer hebben. De dader is door de politie aangehouden en wordt vervolgd wegens moord.

Eén reactie

  • ed12345

    Hij had hem ook tot een duel moeten dwingen .Ik heb hier een franse vriend die zegt er op te hopen op zijn 85e door een jalourse echtgenoot in een duel gedood te worden

Of registreer je om te kunnen reageren.