Home

Nieuws 5 reacties

Dwangsom voor campagneborden Partij voor de Dieren

Hoofddorp - De Partij voor de Dieren heeft van de gemeente Haarlemmermeer een dwangsom opgelegd gekregen vanwege haar campagneborden.

De partij moet 10.000 euro per dag betalen als ze de borden, die in een weiland langs snelweg A4 staan, niet weghaalt. De gemeente beroept zich op het bestemmingsplan en het welstandsbeleid. De Partij voor de Dieren heeft bezwaar gemaakt.

Laatste reacties

 • Ishtar

  Gemeente beroept zich op bestemmingsplan.
  Tja, als dat het argument is voor een bord dat 3 weken staat, dan kan je beter gewoon eerlijk zeggen dat het politiek gemotiveerd is.
  En dat is toch wel triest hoor.
  http://www.haarlemmermeer.nl/gemeenteraad/Samenstelling_raad
  Lijkt meer een 1 - tweetje van de 2 grootse partijen in die gemeente VVD en CDA, die vast een glas wijn heffen van pret dat ze hun macht hebben kunnen laten gelden.
  Benieuwd op een reactie van H.(Henk) Kuipers, fractievoorzitter en A. (Arie) Noomen, fractievoorzitter.

 • B bob

  Gratis publiciteit voor de PvdD werkt alleen maar in het nadeel van de grote partijen. Warom denk je dat die borden daar staan ? Het is de tijd van list en bedrog en na de verkiezingen gaan de kloten gewoon weer verder met hun kiezersbedrog.

 • bankivahoen

  Het maakt niets uit op wie je gaat stemmen.Het stelsel is verkeerd zodat we weer een coalitie kunnen gaan vormen met minstens 3 partijen en er dus door ieder veel water bij de wijn gedaan zal worden.Kortom de altijd zittenblijvende ambtenaren achter de ministeries blijven gewoon de dienst uitmaken.Laten daar nou geen mensen bij zitten die de agrarische sector een warm hart toedragen!Het leukste was als elke nederlander op een splinterpartij zou stemmen, kijken wat er dan gebeurt.

 • B bob

  Vroeger hadden de Land en tuinbouwers een vechter in de haagse politiek. Boer Koekoek gaf tegengas en vocht voor het recht van de Boer. Jammergenoeg is er sindsdien geen persoon meer geweest die zijn/haar nek durfde uit te steken. De lastercampagne heeft Boer Koekoek veel pijn gedaan en deze nare situatie weerhoud nog steeds de opkomst van de Boerenbond 2012.

 • tuinvrouwtje

  ja een voorvechter voor de boeren zou goed zijn, het zal geen grote partij worden maar zoals je ziet de partij voor de dieren heeft zeker invloed. boeren kunnen beter hun boosheid over de partij voor de dieren omzetten in kracht, en die inzetten voor een eigen partij, die een goede publiciteitscampagen gaat opzetten,

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.