Home

Nieuws 3859 x bekeken 2 reacties

Directie AB Oost in gesprek met NVV en LTO Noord

Doetinchem – De directie van AB Oost heeft de NVV en LTO Noord uitgenodigd voor een gesprek. Dit zal volgende week plaats vinden.

Vorige week had de NVV een verzoek gedaan aan de directie om inhoudelijke vragen te kunnen stellen over de aangekondigde reorganisatie en om de bezorgdheid en onrust onder de leden onder de aandacht te brengen. Echter de directie wees aanvankelijk het verzoek af wegens een gebrek aan tijd.

Gisteren kwam de directie op hierop terug en nodigde als nog de NVV uit voor een gesprek dat komende dinsdag zal plaatsvinden.

Ook LTO afdeling Salland uitte begin deze week hun bezorgdheid over de gevolgen van de aangekondigde reorganisatie in een brief aan de directie. De directie heeft positief gereageerd op de brief en de organisatie uitgenodigd voor een gesprek. Dit zal ook volgende week plaats vinden.

LTO Noord heeft namens de vier provincies waar AB Oost werkzaam is, namelijk Gelderland, Overijssel, Drenthe en Flevoland, ook besloten een brief uit te doen gericht aan de directie waarin zij tevens aandringen op duidelijkheid.

Laatste reacties

  • willow

    Eindelijk, misschien dat nu de directie het licht heeft gezien. Wij als bedrijfsverzorgers zijn in ieder geval blij dat de agrarische sector er zich mee gaat bemoeien. Misschien dat dan ook duidelijk wordt dat niet de bedrijfverzorgers binnen de cvab verantwoordelijk zijn voor de situatie bij AB oost maar dat die oorzaak ergens anders ligt nl Agrobouw en bedrijvenmarkt, thuiszorg en nod meerdere zaken. Wij worden in de verkeerde hoek gezet door de directie.

  • Jeroen123

    Daar moet ik toch even een correctie op maken.

    Jij bent dan wellicht actief in de agrarische hoek, maar ik had in het verleden ook veel te maken met cvab-ers die in de tuinbouw zaten, maar nu voornamelijk in de bedrijvenmarkt aan de gang zijn. Die zijn al vele jaren uit de tuinbouw hoek weg, en worden nu elke week uitgezonden naar bedrijven. En dat zijn bedrijfsverzorgers van huis uit, in schaal 4-6

Of registreer je om te kunnen reageren.