Home

Nieuws 2 reacties

Directeur Ctgb vertrekt

Wageningen - Bart Bosveld vertrekt per 1 januari 2013 als secretaris-directeur van het college voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb). Bosveld wordt directeur van SETAC Europe, een internationale organisatie voor professionals, instituten en bedrijven die zich bezighouden met milieuvraagstukken.

Bosveld was voordat hij naar het Ctgb kwam, in 2009, ook directeur van SETAC Europe. Volgens het Ctgb heeft het Ctgb zichzelf mede door Bosveld de laatste jaren verbeterd. De organisatie, die zo’n 90 werknemers telt, zoekt naar een opvolger. Bosveld zal in november en december reeds een aantal werkzaamheden voor SETAC Europe uitvoeren.

Laatste reacties

  • B bob

    Hopelijk vinden ze snel een nieuwe zakkenvuller terwijl Bart met een gouden pen het zinkende schip verlaat.

  • B bob

    De gouden handdruk van Lucifer( monsatan/basf/bayer/syngenta) zal hem nog lang in de mangel houden . De opvolgen zou een integer Mens mogen zijn voor de verandering.

Of registreer je om te kunnen reageren.