Home

Nieuws 3 reacties

CDA Overijssel wil duidelijkheid over natuurgebied

Zwolle - De statenfractie van het CDA in Overijssel wil duidelijkheid over de aanwijzing van het natuurgebied Wierdenseveld tussen Wierden en Nijverdal.

Hoewel zowel het provincaal bestuur als de Tweede Kamer heeft uitgesproken dat het Wierdenseveld niet als Natura 2000-gebied moet worden aangewezen, hebben boeren rond het gebied nog steeds geen duidelijkheid, aldus het CDA.

Laatste reacties

  • Boertje22

    Schuif gewoon dat hele natuurgebied vlak, we hebben toch al zat natuur in Nederland.

  • bramegberts1

    Ik ben één van die ondernemers en we wachten al 10 jaar op duidelijkheid. Iemand die in dit land ten onrechte vastzit heeft recht op schadeloosstelling, wij hebben nog steeds nergens ( juridisch als praktisch) recht op. Geen duidelijkheid geen ontwikkelruimte geen compensatie. We staan met de rug tegen de muur met ons bedrijf agv Natura 2000. De regie in deze materie is compleet zoek.

  • politiek

    Met 2 of 3 partijen meepraten gaat een keer foutlopen. Tengevolge van de crises en kapitaalverschuivingen is er tijdelijk minder geld voor Natuur. Als het CDA Overijsel dat nog niet weet moeten ze eens contact leggen met CDA staatssecretaris Bleker. Het plan om juist daar andere plannen te maken komt toch echt van de eigen CDA af. Heb je plannen doe het dan goed maar niet half anders heb je inderdaad alleen maar verliezers. De natuur zelf, de bewuste ondernemers( boeren) in gebied, de burgers , en zodadelijk bij de verkiezingen ook het CDA zelf met al die onduidelijkheden. ( terecht dan)

Of registreer je om te kunnen reageren.