Home

Nieuws 8 reacties

Begin voedselhulp VN aan Noord-Korea

Seoul - Het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties zendt een eerste schip met voedsel naar de gebieden in het zuiden van Noord-Korea die zwaar door overstromingen zijn getroffen.

De hulp is voldoende om de slachtoffers 2 weken van 400 gram mais te voorzien, meldde de organisatie op haar website.

Door de wateroverlast zijn 88 mensen omgekomen en zijn er meer dan 60.000 dakloos geraakt. Een VN-missie reisde onlangs naar de getroffen gebieden en zag dat er zware schade is aangericht aan huizen, wegen en landerijen. Tienduizenden gezinnen hebben dringend behoefte aan schoon water om een uitbraak van besmettelijke ziekten te voorkomen.

Laatste reacties

 • Aad Baars

  Nu helpen we dit volk door een moeilijke tijd en binnenkort dreigen ze weer met hun kernwapens ! Sukkels zijn we!

 • Sylke

  Het is onze morele plicht om hongerende mensen te helpen, ook in Noord Korea
  Dat ze zo`n corrupte rot regering hebben kunnen de gewone burgers daar ook niets aan doen
  Als het voedsel maar op de goede plek terechtkomt

 • denker123

  Aad Baars,De angstige politiekers moeten leren die dreiging met kernwapens niet serieus te nemen van Noord Korea en Iran. Die landen weten wel als ze een kernbom afschieten, dat ze er daarna 10 op hun hoofd krijgen.In de koude oorlog is er veel wederzijdse angst voor kernbommen geweest maar door die angst zijn er nooit kernbommen gebruikt.

 • Professor Wardenclyffe

  ''De hulp is voldoende om de slachtoffers twee weken van 400 gram mais te voorzien'' ... het zijn toch geen kippen ?

  Maar omdat ik kotsmisselijk wordt van de streken die de zionisten uitspoken,klim ik maar weer achter de pc om vooral boeren probeer te laten ontwaken, want die zijn ook het slachtoffer van de grote misleiding.Alles wat we geleerd hebben in het verleden op school, universiteit en in de kerk zijn leugens.

  Hier mijn visie, ik zeg niet dat het de waarheid is dat mag iedereen zelf onderzoeken.komt ie.

  Ik heb weet 100% zeker dat het GM mais is.
  Dat noemen we dan geen voedselhulp maar genocide,net als in Haïti.Zo veroveren ze de planeet.Reductie van de mensheid met 90% daar zijn ze mee bezig.(boodschap van de illuminatie Georgia Guidestones)
  Dat is een misdaad tegen de mensheid.
  Eerst een ramp veroorzaken met HAARP en dan vergiftigen met GM voedsel.
  Ook Irak is eerst vanwege zogenaamde terroristen veroverd en daarna giftige vaccinatie's geven en ''voedselhulp'' met GM mais en GM soja. Dat is wat er aan de hand is.
  De Verenigde Nazi's wordt deze sinistere club in wakkere kringen genoemd.
  GM producten zijn bedoeld om mensen uit te roeien.zie bijvoorbeeld: ''GM voedsel verboden in Monsanto kantines'' en op youtube: ''endgame nederlands 1 van 15''
  Doe zelf eens onderzoek naar; ' Fritz ter Meer Codex Alimentarius'
  en: http://antimonsanto.come2me.nl/en
  zie:http://codexalimentarius.com2me.nl/

 • agratax2

  Professor Wardenclyffe. Stel u hebt gelijk met uw uitlatingen over genocide door GM producten. Ik mag gezien de ervaring tot nu toe aannemen dat het een langzaam proces is, de Noord Koreanen zullen dan ook met dit voedsel als het voldoende is overleven. Kregen ze het niet dan waren ze binnen enkele weken dood of werden tot kannibalen om te trachten de dood zolang mogelijk uit te stellen. Een nog beroerdere optie is de hongerende noord Koreanen vallen hun buurlanden binnen op zoek naar eten. Waar zou u voor kiezen als u in deze situatie zo verkeren?

 • Noordam2

  beste Professor Wardenclyffe,

  doet het erg zeer als je door zo'n virus, wat door uw hersens spookt, getroffen bent.
  ik leef in ieder geval met u mee en hoop op een herstel

 • devrie

  Oh prachtig, ik zie al zo'n uitgemergelde koreaan z'n bakkie cornflakes laten staan.. dit is GM, mot ik nie. Serieus, tis pas genocide wanneer je niets doet.

 • Mels

  Die proffresor warrigklif is kort geleden ontsnapt uit een inrichting dunkt me,denk dat ie niks meer gegeten heeft dan zijn dwangbuis,gemaakt van gmo katoen.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.