Home

Nieuws 4 reacties

Ahold rondt overname Jumbo-winkels af

Amsterdam - Ahold heeft de overname van 78 C1000 winkels en vier winkels van Jumbo afgerond. Dat maakte het concern dinsdag bekend.

 

De overname was al eind juli goedgekeurd door de Nederlandse mededingingsautoriteit NMA.

Albert Heijn begint direct met de ombouw van veertien winkels. De andere winkels zullen op een later moment in overleg met de ondernemers worden omgebouwd, zo laat Ahold weten.

De aankoop is het gevolg van de overname van C1000 door Jumbo, eind vorig jaar. De NMA bepaalde dit jaar dat Jumbo een deel van de vierhonderd C1000 winkels moest doorverkopen.

Laatste reacties

 • Mulders

  Waarom moesten er Jumbo winkels naar Ahold terwijl deze nog veel meer winkels hebben dan Jumbo. Heeft Ahold soms goede vrienden bij de NMA?

 • veldhuize001

  waar blijft nu de concurentie die is ver tezoeken en andere dingen mag niet want dan is er volgens de NMA niet genoeg concurentie. daarom Mulders dat laatste van jou ben ik het volkomen mee eens

 • politiek

  Ben gerust dat de supermarkten het samen veel beter eens zijn als de agrarische sector onderling. Die bundelen de krachten. In de agrarische sector wordt er bijna een feestje gevierd als er weer eentje omvalt of moet stoppen. Maar ben gerust ook die ,,overblijvers,, in de agrarische sector , voornamelijk de Mega Massa bedrijven zullen zodadelijk aan de wensen van de supers moeten voldoen. Massa voor de goedkoopste prijs. Hopenlijk gaat de formule van AH slagen. Kwaliteit voor een eerlijke prijs ten gunste van de gewone gezinsbedrijven in Nederland.

 • schoenmakers1

  als wij boeren het van de AH moeten hebben dan zal het niet lang meer duren

Of registreer je om te kunnen reageren.