Home

Nieuws 957 x bekeken

Zeilster Lobke Berkhout ambassadeur Agriboard Noord-Holland Noord

Zeilster Lobke Berkhout, vijfvoudig wereldkampioen en winnaar van Olympisch zilver in 2008, wordt ambassadeur voor Agriboard Noord-Holland Noord. Berkhout zal na de komende Olympische Spelen een aantal representatieve taken op zich nemen om de innovatieve agribusiness in Noord-Holland Noord nog beter te positioneren.

Berkhouts manager, Dennis van der Laan, heeft na overleg met haar bewust gekozen voor een verbintenis met de Agriboard. Van der Laan: "Zij voelt zich emotioneel verbonden met de regio waar zij woont en met de sector die zij gaat vertegenwoordigen”.

Van der Laan en programmadirecteur Jacques Dekker hebben afspraken gemaakt over de invulling van het ambassadeurschap. Onder andere is afgesproken dat Berkhout een column krijgt op de website van Agriboard over voeding en gezondheid, aanwezig is bij een aantal bijeenkomsten van Agriboard, gastspreker is tijdens de Agriboardconferentie eind november en ook lezingen zal houden over innovatie en topsport volgend jaar tijdens het Holland Food en Flowers Festival.

Guido Kobessen

Of registreer je om te kunnen reageren.