Home

Nieuws 1 reactie

Verdachten fraude Libor werken mee

Londen - Banken die worden verdacht van fraude met de geldmarktrentes Libor en Euribor werken mee met onderzoekers in ruil voor lagere boetes of de mogelijkheid tot schikking. Dat melden bronnen in financiële kringen aan persbureau Reuters.

De Rabobank, de grootste financier van de Nederlandse agrarische sector, behoort tot ongeveer een dozijn verdachte banken. In Engeland overwegen toezichthouders opheffing van de Libor, die net als de Euribor is gebaseerd op rentes die banken zeggen elkaar toe te berekenen. In plaats ervan zou een rente gebaseerd op gedocumenteerde transacties worden opgezet.

Eén reactie

  • ACB

    Grote stelen en kleine stelen, grote stelen het meest ( ooit verkocht ik rabarber )

Of registreer je om te kunnen reageren.