Home

Nieuws

VBO Makelaar zet aanbod op meer sites

Lelystad – Het agrarisch aanbod van makelaarsvereniging VBO Makelaar is vanaf nu ook te zien op Grond-markt.nl. De organisatie hoopt zo door meer potentiële klanten gevonden te worden.

Op de eigen site van de makelaarsclub blijft het aanbod ook staan. Reden om het aanbod op meerdere plekken op internet te zetten is dat de aanbodsite van onroerend goed van de grootste makelaarsvereniging NVM, Funda.nl, wel is opengesteld voor andere verenigingen als het gaat om woningen, maar niet voor agrarisch onroerend goed. Op fundalandelijk.nl staat alleen het aanbod van NVM-kantoren. "Of het aanbod van VBO Makelaar en Vastgoedpro op fundalandelijk komt is nog een punt van bespreking", zegt Bert Merkens, voorzitter sectie Agrarisch Vastgoed VBO Makelaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.