Home

Nieuws 1 reactie

Uitstel antwoorden op Kamervragen Nieuw Gemengd Bedrijf

Den Haag - Staatssecretaris Henk Bleker van landbouw kan de vragen van de SP, PVdA en PvdD over de subsidie die verstrekt is aan het Nieuwe Gemengde Bedrijf in Horst aan de Maas niet binnen de vastgestelde tijd beantwoorden.

Dat heeft hij de Tweede Kamer laten weten. "De reden van uitstel is dat voor een aantal antwoorden de benodigde informatie bij mijn diensten moet worden verzameld", aldus Bleker. De partijen, fel tegenstander van het zeer grootschalige nieuwe pluimvee- en varkensbedrijf, hadden vragen gesteld naar aanleiding van berichten van Wakker Dier. De dierenwelzijnsorganisatie had becijferd dat het bedrijf 2,1 miljoen euro subsidie krijgt van het Rijk en provincie voor de implementatie van nieuwe technieken en de productie van duurzame energie.

Eén reactie

  • politiek

    Werken ze bij de overheid dan nog steeds niet digitaal?. Indien dit zo is , dan kan men inderdaad veel beter die miljoenen subsidiegelden besparen en eerst zelf maar eens wat moderniseren om sneller en efficienter te werken. Mogelijk kunnen er dan ook wat ambtenaren eruit ( of verplaatst worden) zodat er ook minder gezocht hoeft te worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.