Home

Nieuws 750 x bekeken

Peter Bakker nieuwe directeur Plantion

Peter Bakker wordt per 1 oktober algemeen directeur van Plantion. Dat maakte Jos Kersten, voorzitter van de Coöperatie Plantion, vrijdagmorgen bekend.

Peter Bakker volgt in deze functie André van Kruijssen op die de functie van algemeen directeur bij bloemenveiling Holambra in de staat Sao Paulo in Brazilië heeft aanvaard. Bakker vervult tot oktober zijn huidige functie als directeur Operations.

 

Het bestuur en de Raad van Commissarissen van Plantion spreekt het vertrouwen uit dat de toekomst van Plantion hiermee wordt zeker gesteld en dat de ingezette ontwikkelingen worden gecontinueerd. Door de interne organisatie te versterken zal Bakker meer ruimte krijgen om externe relaties te verstevigen.

 

Plantion is een moderne, complete en duurzaam gebouwde marktplaats voor kwekers, bloemisten, hoveniers en detaillisten. De marktplaats is sinds 1 maart 2010 operationeel in Ede. Over 2011 realiseerde Plantion een omzet van 114,7 miljoen euro. Plantion is in 2008 ontstaan uit een fusie van Veiling Vleuten en Bloemenveiling Oost-Nederland. Bakker was destijds werkzaam voor Bloemenveiling Oost-Nederland

Guido Kobessen

Of registreer je om te kunnen reageren.