Home

Nieuws 1312 x bekeken 1 reactie

Overijssel wil inzicht in hoeveelheid asbestdaken

Zwolle - LTO Noord en de provincie Overijssel willen meer inzicht krijgen in de hoeveelheid asbest in de agrarische sector. Hiervoor is de Asbest QuickScan bedacht, een asbestenquête voor agrariërs. De gemeenten Tubbergen, Dinkelland, Oldenzaal, Losser, Dalfsen, Rijssen-Holten, Olst- Wijhe en Twenterand doen hier aan mee.

Op www.asbestvanhetdak.nl staat een enquête voor een digitale inventarisatie van asbest op agrarische bedrijven. De gegevens worden anoniem verwerkt. Ook kunnen de ondernemers suggesties geven op welke manier zij asbestverwijdering versneld denken te kunnen realiseren. De resultaten worden gebruikt om meer inzicht te krijgen in de hoeveelheden asbest binnen de landbouw inclusief de knelpunten en kansen bij het verwijderen van asbest in de provincie Overijssel. Na deze verkenning kan een eventuele aanpak worden vastgesteld.

Guido Kobessen

Eén reactie

  • gerard364099

    als ze dan ook voor goede productprijzen zorgen kan het snel worden gerealiseerd voor de gehele landbouwsector

Of registreer je om te kunnen reageren.