Home

Nieuws 12875 x bekeken 3 reacties

Ongeval door kijken naar boerderij

Heeg – De politie heeft donderdagmiddag op De Burd in Heeg een aanrijding onderzocht, waarbij een 25-jarige automobilist uit Heeg gewond raakte. Een 40-jarige automobilist uit Rouveen was met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht gekomen omdat hij volgens eigen zeggen iets te veel naar een boerderij had gekeken.

Op dat moment naderde de 25-jarige automobilist uit Heeg. Ondanks een stuurcorrectie kon een aanrijding niet meer worden voorkomen. De bestuurder uit Heeg raakte gewond en werd daarom per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek. De man uit Rouveen kwam met de schrik vrij.

Guido Kobessen

Laatste reacties

  • Mels

    Nekken noemen we dat hier,moet je goed geoefend in zijn om het te combineren met autorijden.

  • crisismanager

    zal in de toekomst nog wel meer gaan gebeuren,als een boerderij zeldzaam geworden is in nederland.

  • jan1966

    De meeste boeren hebben hier last van

Of registreer je om te kunnen reageren.