Home

Nieuws 3760 x bekeken 3 reacties

'Nederland telt te veel boerencampings'

Meerkerk - Boeren met een camping bij hun bedrijf krijgen die steeds moeilijker vol. Dat zou komen door een overaanbod. SVR, de stichting die kamperen bij de boer promoot, roept boeren op voorlopig geen nieuwe campings te beginnen.

Dat meldt Nieuwe Oogst. "Iedereen denkt maar dat hij een boerencamping kan beginnen. Dat komt door voorlichting dat met campings veel geld te verdienen is", zegt SVR-voorzitter Wim van den Berg. De vereniging van Nederlandse kampeerboeren, Vekabo, zegt niets te merken van overaanbod.

Laatste reacties

 • agri2

  Hoeveel krijg van de SVR als ik GEEN nieuwe camping begin?

 • Sjaak

  Misschien een neventak beginnen...campinglandbouw of iets dergelijks?;)

 • boeraad

  Een en ander ligt geografisch gezien wel wat genuanceerder.In het oosten van het land werd twintig jaar geleden kamperen bij de boer al als serieuze tak gezien.En zo zijn er ook veel ontstaan.In het westen is het lang zo geweest (en misschien is t nog wel zo)dat men vindt dat je dit pas gaat doen als het met de primaire tak alleen niet gaat.Zodat je bijna uit moet leggen waarom je er aan begint.
  Leidt er voor ons bedrijf wel toe,in dat westen,dat we moeten puzzelen met de agenda om de aanvragen te kunnen plaatsen !
  voor een impressie zie www.straat-hof.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.