Home

Nieuws 2056 x bekeken

Miratorg wordt grootste Russische mengvoerfabrikant

Moskou - Het Russische integratiebedrijf Miratorg gaat een derde mengvoerfabriek in de Belgorod-regio bouwen. Hiermee zal de productie van diervoeders met 62 procent stijgen naar 1,1 miljoen ton per jaar. Miratorg produceert hiermee het meeste mengvoer in Rusland.

De twee huidige fabrieken van Miratorg staan in Ivnyanskomen Prokhorovka, twee gebieden in de Belgorod-regio. De jaarlijkse productiecapaciteit van deze twee locaties is 680.000 ton per jaar. De derde fabriek in de Belgorod-regio zal naar verwachting in augustus van dit jaar worden geopend. Miratorg heeft ook plannen om een aparte soja verwerkende fabriek te bouwen die onderdeel zal worden van de fabriek in Prokhorovka. Deze faciliteit zal worden ingezet om sojameel en sojaolie te produceren. De totale jaarlijkse capaciteit van deze faciliteit zal naar verwachting 150.000 ton per jaar zijn. Hiermee heeft Miratorg ook de grootste sojaverwerkende fabriek in Rusland.

De integratie Miratorg is in 1995 opgericht en produceert naast mengvoer ook varkensvlees, pluimveevlees en rundvlees.

Of registreer je om te kunnen reageren.