Home

Nieuws

Met Boer zoekt Vrouw-app boerderijen met streekproducten vinden

Hilversum - De KRO start dit jaar met een app genaamd ‘De Boer Op’ waardoor het eenvoudig wordt boerderijen die streekproducten aanbieden te vinden. "Door middel van het opgeven van je eigen positie, is het mogelijk in korte tijd te zien welke boerderijen met streekproducten in de buurt gevestigd zijn”, vertelt KRO-woordvoerster Birgit Jansen.

De applicatie om streekproducenten te traceren is een onderdeel van de Boer zoekt Vrouw-app die begin september wordt gelanceerd. Een ander onderdeel van de app is ‘De boerenbarometer’. Deze voorspelt dagelijks of er regen of zonneschijn op komst is. Beide onderdelen worden later toegevoegd aan de Boer zoekt Vrouw-app.

Ten tijde van de start van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw, komt de gelijknamige app ook beschikbaar. "Met deze App op zak heb je altijd Boer zoekt Vrouw bij je en mis je niks”, meldt de omroep. "Je bent namelijk als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de boeren.” De App is gratis te downloaden voor iPhone en Android.

Guido Kobessen

Of registreer je om te kunnen reageren.