Home

Nieuws 848 x bekeken

LTO krijgt rol in Overijsselse adviescommissie

Zwolle - LTO Noord krijgt een eigen positie binnen de provinciale commissie voor het fysieke domein van de provincie Overijssel. Dat hebben Provinciale Staten besloten.

Het provinciebestuur heeft twee provinciale commissies opgeheven en een nieuwe strategische adviescommissie voor het fysieke domein opgericht. In de commissie hebben belanghebbende organisaties zitting zoals de Unie van Waterschappen, Overijssels Particulier Grondbezit, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de ANWB.

De nieuwe commissie adviseert niet aan de provinciale volksvertegenwoordiging, maar aan het dagelijks bestuur van de provincie. De adviezen kunnen worden betrokken bij de voorbereiding van het beleid.

Of registreer je om te kunnen reageren.