Home

Nieuws

Hellofresh breidt leveringsgebied flink uit

Nieuwveen – Hellofresh, een online winkel voor boxen met verse maaltijdingrediënten, breidt zijn leveringsgebied verder uit. Naast de vier grote steden in de Randstad levert de versdienst nu ook in de provincie Utrecht en in grote delen van Noord- en Zuid-Holland. In de maaltijdpakketten zitten onder meer producten van lokale boeren.

Het bedrijf richt zich op mensen die na een drukke dag niet meer naar de supermarkt willen gaan, maar toch gezond willen eten. Met de dienst van Hellofresh krijgen afnemers iedere maandagavond na werktijd een box bezorgd met drie of vijf recepten inclusief alle bijbehorende verse en gezonde ingrediënten, voor één of meerdere personen. De gerechten worden ontwikkeld door voedingsexperts en volgen de richtlijnen van gezonde voeding van het Voedingscentrum, stelt Hellofresh. Uitgangspunt is om samenwerkingen aan te gaan met lokale boeren en kleine leveranciers van biologische producten.

Hellofresh is in februari dit jaar gestart in Amsterdam. Later werd het leveringsgebied uitgebreid naar Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Sinds deze week is het bezorggebied flink uitgebreid en strekt het zich uit over de provincies Noord-Holland (exclusief de kop), Zuid-Holland tot aan Hellevoetsluis en de gehele provincie Utrecht.

Guido Kobessen

Of registreer je om te kunnen reageren.