Home

Nieuws 306 x bekeken laatste update:5 jul 2012

Forfamers op 4e plaats ranglijst grootste Duitse mengvoerfabrikanten

Damme - Agravis was vorig jaar de grootste mengvoerfabrikant in Duitsland. Dat blijkt uit een onderzoek van varkenshoudersorganisatie ISN. Het Nederlandse Forfarmers neemt op deze ranglijst de vierde plaats in met een totaal volume van 1,17 miljoen ton. Agravis produceerde 3,4 miljoen ton. Op de 2e en 3e plaats staan Deutsche Tiernahrung Cremer (2,5 miljoen ton) en Bröring (1,49 miljoen ton).

Deutsche Tiernahrung Cremer was bij het voorlaatste onderzoek van 2009 nog de nummer 1. De tien grootste Duitse mengvoerfabrikanten produceerden vorig jaar bij elkaar ruim 13 miljoen ton, waarvan 5,54 miljoen ton varkensvoer.
Agravis voert de ranglijst ook in het varkensvoersegment aan met 1,5 miljoen ton. Forfarmers is in dit segment de nummer 5 met 426.000 ton.

Of registreer je om te kunnen reageren.