Home

Nieuws

A16 weer vrij na ongeluk vrachtwagen

Breda - De snelweg A16 tussen Breda en Rotterdam is maandagmorgen gedeeltelijk afgesloten geweest nadat een vrachtwagen een portaal van de verkeerssignalering had geramd. Tussen de knooppunten Princeville en Zonzeel was de weg enige uren dicht.

De Franse chauffeur van de vrachtwagen viel kort voor het ongeluk vermoedelijk in slaap, zo meldde de politie. Door de klap raakte de man bekneld in zijn cabine. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagen vervoerde grote balen stro. Die lagen lange tijd verspreid over de A16.

Het geramde verkeersportaal had alleen schade aan de fundering. Nadat de vrachtwagen was weggehaald, kon de weg rond 9 uur weer worden opengesteld.

Vanwege de vakantieperiode bleven grote verkeersproblemen uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.