Home

Nieuws

Vergistingsbedrijf van KTG Agrar naar beurs in Frankfurt am Main

Hamburg - KTG Agrar brengt zijn biovergistingsactiviteiten onder de naam KTG Energie volgende week dinsdag naar de beurs.

Het bedrijf is een van de grootste vergisters van Duitsland met momenteel installaties met een capaciteit an 22,4 MW en talrijke installaties in aanbouw, waardoor binnen afzienbare tijd meer dan 30 MW beschikbaar is. Dat is genoeg voor de stroomvoorziening van 4 miljoen mensen, aldus KTG Agrar in de toelichting bij het beursinitiatief. KTG Agrar heeft in en buiten Duitsland 35.000 hectare akkerbouwgrond in beheer, waarvan 8.000 hectare in eigendom. Vorig jaar stapte het concern ook in de eindschakel van de voedselketen door de aankoop van diepvriesbedrijf Frenzel Tiefkühlkost.

Of registreer je om te kunnen reageren.