Home

Nieuws 790 x bekeken

Nederland partnerland van Grüne Woche 2013

Berlijn - Nederland is partnerland van de komende Grüne Woche (IGW) in Berlijn. Dat heeft de leiding van deze jaarlijkse landbouw- en voedingsbeurs meegedeeld.

Nederland is in 2013 voor de 60e achtereenvolgende keer van de partij op de IGW en is daarmee de oudste landendeelnemer. Landbouwstaatsecretaris Henk Bleker kondigde bij de ondertekening van de afspraak over het officiële IGW-partnerschap aan dat Nederland alles zal doen om de leidende positie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en duurzame landbouwproducten ook in de komende jaren vast te houden. De IGW biedt een mooie gelegenheid om dat uit te dragen en als partnerland komt Nederland op de beurs duidelijk meer in het middelpunt te staan. De IGW wordt gehouden van 18 tot 27 januari.

Of registreer je om te kunnen reageren.