Home

Nieuws 398 x bekeken 1 reactie

Kamer wil informatie over verduurzaming voedselproductie

Den Haag - De Tweede Kamer wil een brief van de regering over verduurzaming van de voedselproductie. Kamerlid Ger Koopmans van het CDA pleitte voor een debat over verduurzaming van voedselproductie na uitspraken van professor Louise Fresco op radio 1.

Zij zei dat de diervriendelijkste kip milieuonvriendelijk is. Koopmans wil hierover graag in debat met staatssecretarissen Joop Atsma van Infrastructuur en Milieu en Henk Bleker van landbouw. Koopmans kreeg van andere kamerfracties geen steun voor een debat, wel was er steun voor een brief van het kabinet met hun standpunt over duurzame voedselproductie.

Eén reactie

  • anton1937

    Verduurzamen en diervriendelijk zijn antagonisten(tegenwerkenden krachten) daar heeft de professor gelijk in. De actiegroepen zoals Wakker Dier etc denken niet aan het milieu, mineraalverbruik,hogere energiekosten,meer voer etc. Het is al jaren bekend dat meer diervriendelijkheid meer energie,meer mineralen,meer grond etc kost,dus niet doen

Of registreer je om te kunnen reageren.