Home

Nieuws

Ieren komen met ‘farmproof’smartphone

Dublin – De Irish Farmers Association heeft samen met Vodafone Ireland een smartphone op de markt gebracht die bestand is tegen stof, modder of water en ook verder tegen een stootje kan.

Volgens de IFA is het ‘farmproof’ mobieltje daarmee uiterst geschikt voor boeren en hun werknemers.
"De IFA en Vodafone hebben samen met boeren uitgedokterd aan welke eisen een smartphone en mobiele technologie moeten voldoen om geschikt te zijn voor gebruik in de agrarische bedrijfsomgeving. Boeren zijn steeds meer afhankelijk van hun smartphone voor email, internet en apps," stelt directeur organisatie James Kelly van de IFA. De door Motorola geproduceerde mobiel wordt daarom door de IFA opgenomen in haar speciale aanbod voor de leden op hetzelfde moment dat de bond ook een eigen leden-app lanceert.

Of registreer je om te kunnen reageren.