Home

Nieuws 412 x bekeken

Grashoff, Jacobi en Van Veldhoven genomineerd voor Groenste Politicus 2012

Den Haag - Kamerleden Rik Grashoff (Groenlinks), Lutz Jacobi (PvdA) en Stientje van Veldhoven (D66) zijn genomineerd voor de titel Groenste politicus van het jaar.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Natuurmonumenten. Volgens Natuurmonumenten hebben Grashoff, Jacobi en Van Veldhoven zich krachtig en consequent uitgesproken tegen de afbraak van het natuurbeleid. Henk van Gerven (SP), Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren), en Esmé Wiegman (ChristenUnie) krijgen een eervolle vermelding van Natuurmonumenten. Zonder hun inzet het afgelopen jaar zou Nederland een stuk minder groen en natuurlijk zijn.

Van Veldhoven werd vorig jaar uitgeroepen tot groenste politicus.

Of registreer je om te kunnen reageren.