Home

Nieuws 453 x bekeken

Floriade-directeur slaat dubbelparkeerder ziekenhuis in

Venlo – Floriade-directeur Paul Beck heeft in een gevecht om een parkeerplaats een bezoeker het ziekenhuis ingeslagen. De bezoeker had zijn auto naar eigen zeggen “over het lijntje” van een parkeervak gezet.

De auto van Beck blokkeerde de auto van het slachtoffer die in het nieuwgebouwde kantoor van de wereldtuinbouwtentoonstelling verhaal kwam halen. Deze trapte volgens Beck de deur in en probeerde hem een kopstoot te verkopen. Beck claimt via een woordvoerder uit zelfverdediging te hebben gehandeld en deed aangifte tegen de bezoeker voor bedreiging en mishandeling. Het slachtoffer heeft eveneens aangifte gedaan. De politie Limburg-Noord stelt een onderzoek in. Beck (61) was voorheen directeur van de Efteling.

Of registreer je om te kunnen reageren.