Home

Nieuws 1264 x bekeken 4 reacties

Brameco Zon op zoek naar fusiepartner

Eindhoven - Brameco-Zon wil op 20 juni meer duidelijkheid geven in een extra ledenvergadering over mogelijke fusieplannen en fusiepartners. Dat zegt Brameco-directeur Pouwel Brouwer. In het jaarverslag van het bedrijf meldt voorzitter Rens van Dobbenburgh van de coöperatie Brameco-Zon de ambitie om een fusie aan te gaan met een nog niet nader genoemde partner. In de visie van het bestuur is opschaling en consolidatie noodzakelijk om in de toekomst succesvol te kunnen blijven opereren.

Laatste reacties

 • info58

  toevallig heb ik ook een brief gehad met woorden van dezelfde strekking alleen niet van deze cooperatie

 • haam

  info 58 was deze mogelijk ook van arkervaart wij kregen vandaag ook een brief hierover met vergader datum 21 juni alleen wel raar dat je mogelijke namen via internet moet vernemen of is alles allang in kannen en kruiken en een veluwse samen met een zuidelijke ?.

 • info58

  j.harmsel1 je kunt het beste deze vraag stellen op 21 juni en inderdaad roept het wel wat vraagtekens op.

 • Wim18

  Als de geruchten waar zijn is het geografisch een niet logisch keuze om leden voordeel te behalen, en daar is het uiteindelijk toch waar het om draait.

Of registreer je om te kunnen reageren.