Home

Nieuws 9375 x bekeken 1 reactie

Bloteriken bestormen Duitse supermarkt

SÜDERLÜGEM - Honderd naakte klanten hebben zaterdag een Duitse supermarkt bestormd.

Ze waren afgekomen op een ongebruikelijke openingsstunt. De nieuwe Priss-markt in het dorpje Süderlügem bij de Deense grens had 240 euro aan gratis boodschappen beloofd aan de eerste honderd blote klanten.

De bedrijfsleider was totaal verrast. ,,Ik had nooit gedacht dat er echt honderd blootlopers zouden komen. Misschien tien, dacht ik'', zei Nils Sterndorff. De eerste klanten hadden voor de deur geslapen. Nadat honderd bloteriken naar binnen waren gegaan, moest de bedrijfsleider nog enkele honderden mensen teleurstellen.

De meeste klanten waren Denen, die afkwamen op relatief goedkope alcohol en snoepjes.

Eén reactie

  • brabantsduitserke

    moeten ze een keer met varkensvlees doen kijken we of duurzaamheid nut heeft

Of registreer je om te kunnen reageren.