Home

Nieuws 625 x bekeken

Naaijkens nieuwe voorzitter stichting Food & Nutrition

Wageningen – Jeroen Naaijkens is gekozen tot nieuwe voorzitter van Stichting Food & Nutrition (FND), onderdeel van een innovatieprogramma van de ministeries van landbouw en volksgezondheid en het bedrijfsleven.

Naaijkens was de afgelopen twaalf jaar bestuursvoorzitter van Hogeschool HAS Den Bosch.
Het helpen uitwerken van het topsectorenbeleid van de overheid, gericht op extra focus vanuit de staat op sterke sectoren, behoort tot de taken van Naaijkens. Naaijkens volgt Pieter Pekelharing op, die zes jaar de voorzitter was, In 2011 had Pekelharing reeds vervangen moeten worden maar vanwege de onzekerheid over het topsectorenbeleid vroeg het bestuur Pekelharing langer aan te blijven.
Na zijn vertrek uit het onderwijs is Naaijkens onder meer actief als bestuurder van Streekraad Het Groene Woud (nationaal landschap) en eigenaar van adviesbureau Wokke Food Systems.

Of registreer je om te kunnen reageren.