Home

Nieuws

Jos Looije wint publieksprijs agrarisch ondernemer 2012

Zeist - De winnaar van de publieksprijs agrarisch ondernemer 2012 is Jos Looije, tomatenteler in Maasdijk. Hij kreeg veertig procent van de stemmen. Het publiek kon stemmen op vijf genomineerden.

Looije kreeg de prijs uitgereikt door Jos van Mil van tomatenteeltbedrijf Greenco. Greenco won vorig jaar de prijs.

Looije krijgt een cheque ter waarde van 2.500 euro uit handen van Van Mil. Hij toonde zich blij en trots op de prijs. "Voor mij is dit de hoofdprijs. Een goede binding met het publiek is het belangrijkste wat een ondernemer kan hebben. Ik dank iedereen die op mij heeft gestemd", zegt Looije.

Looije krijgt de prijs uitgereikt in theater Figi in Zeist waar over een uur de agrarisch ondernemer 2012 bekend wordt gemaakt door Henk Bleker. De jury, onderleiding van Aalt Dijkhuizen, heeft de genomineerden bezocht en gekozen.

Of registreer je om te kunnen reageren.