Home

Nieuws 715 x bekeken

Forfarmers en Hendrix verder als Forfarmers Hendrix

Lochem – Het voerbedrijf van de Forfarmers Group in Nederland gaat vanaf 1 januari 2013 verder als Forfarmers Hendrix. Dat heeft de Forfarmers Group, die sinds 1 april eigenaar is van Hendrix, bekendgemaakt.

De twee bedrijven integreren per 2013, maar de eerste bulkwagen met aangepast beeldmerk wordt zaterdag gepresenteerd.
De komende maanden krijgt de integratie inhoudelijk vorm. Tot eind 2012 blijven de producten van Forfarmers en Hendrix-bedrijven onder de huidige namen en met hun huidige producten en aanpak opereren. Daarna, om maximale synergievoordelen te behalen, wordt van twee bedrijven één bedrijf gesmeed.
Forfarmers realiseerde in 2011 een geconsolideerde omzet van 6 miljard euro en zette 4,6 miljoen ton mengvoer op. Het bedrijf verwacht in de zomer toestemming te krijgen voor de overname van het Britse BOCM Pauls. Daarmee zou het grootste voerbedrijf van Europa ontstaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.