Home

Nieuws 318 x bekeken 1 reactie

Bleker wil op termijn geen kernenergie meer

Rotterdam – Kernenergie is op de langere termijn niet meer nodig als Nederland erin slaagt regionaal meer groene energie op te wekken.

Kandidaat-lijsttrekker voor het CDA Henk Bleker zei dat maandag in Rotterdam tijdens het eerste debat tussen de zes kandidaten.
Het CDA heeft zich altijd ingezet voor kernenergie, als een van de bronnen op weg naar een duurzame samenleving. Maar volgens Bleker, huidig staatssecretaris van landbouw, laat bijvoorbeeld Duitsland zien dat het anders kan.

Eén reactie

  • cebe19ap1

    He he eindelijk hoor ik van het CDA een goed geluid. Investeer echt in duurzame energie zoals met name zonne-energie en niet in een kolencentrale en nieuwe kerncentrale (echter een kerncentrale moet wel blijven, zolang de geneeskunde deze nodig heeft). Wordt een land waar innovatief met zonne-energie wordt omgegaan en ga dit dan exploreren naar het buitenland. Trekt buitenlandse investeerders aan (werkgelegenheid) en zorgt voor oplossingen m.b.t. vervuiling van lucht door bv auto's in eigen land. Wordt innovatief!!

Of registreer je om te kunnen reageren.