Home

Nieuws 3 reacties

Bleker: kritiek Wijffels onder de gordel

Hilversum – Onder de gordel. Zo reageerde Henk Bleker, een van de zes kandidaten voor het lijsttrekkerschap van de CDA, dinsdagavond op de kritiek van zijn partijgenoot Herman Wijffels.

CDA-prominent Wijffels ziet Bleker liever niet de nieuwe leider van het CDA worden en gaf aan: ”Die heeft vooral toekomst bij zijn pony’s”. Volgens Wijffels speelde Bleker een ethisch dubieuze rol na de verkiezingen van 2010 waarna het kabinet VVD-CDA met gedoogsteun van de PVV vorm kreeg.
Bleker vindt dat dergelijke uitlatingen dit eigenlijk niet in het CDA horen te gebeuren. Mensen moeten wel een beetje netjes met elkaar blijven omgaan, stelde hij in het televisieprogramma Knevel en Van de Brink. Tegelijk distantieerde hij zich van Wijffels. ”Hij wil van het CDA een soort christelijk Groenlinks maken, ik niet.”

Laatste reacties

  • politiek

    Beiden zijn (nog ) lid van (nog ) een Christelijke partij. ??!!Bleker en Wijffels. Zoals ze tegen elkaar bezig zijn bij het CDA , zo weinig heeft men ook op met de Nederlandse bevolking. Het is meer het eigen ego wat er speelt bij het CDA. Beter kunnen ze eens kijken naar andere politieke partijen die proberen te verwoorden wat de bevolking wil.

  • boerderij12

    Ik dacht dacht dat het een verkiezing was.Laten ze die wijffels wegstoppen in een hutje in een natuurgebied.

  • politiek

    Of twee hutjes ,ook een voor Bleker. Dus niet in hetzelfde hutje vanwege de veiligheid. en dan die ponie,s eromheen laten lopen. Een prachtige oplossing toch,??

Of registreer je om te kunnen reageren.